REMISS

Du som tandläkare är varmt välkommen att remittera till oss på Bene Tandvård

Vi har stor erfarenhet av remisstandvård inom dentoalveolär kirurgi, implantologi, endodonti, narkostandvård, parodontologi, protetik/bettrehabiliteringar samt estetisk tandvård. Vi är noggranna med att enbart utföra de behandlingar vi tillsammans kommit överens om. Det ska vara enkelt för dig att skriva remiss till oss. Skicka dina remisser med brev eller skriv ett mail till oss så kan vi kommunicera säkert via ett krypterat formulär digitalt. Du som patient kan ta kontakt med oss direkt, eller be din ordinarie tandläkare att skriva en remiss.

Att hjälpas åt

När vi hjälper andras patienter vill vi gärna ha ett nära och öppet samarbete med våra tandläkarkollegor. Du som behandlare är alltid välkommen att närvara vid behandlingen i syfte att stimulera ditt intresse och öka din kunskap.

Välkommen med din remiss

Skicka din remiss med brev direkt eller kontakta oss via mail eller telefon:

Bene Tandvård
Artillerigatan 16
114 51 Stockholm
08-611 65 60
info@benetandvard.se

Implantat och dentoalveolärkirurgi

Vi på Bene Tandvård har mångårig erfarenhet inom dentoalveolär kirurgi och implantatbehandlingar med tillhörande digital planering. Vi har möjlighet att jobba med de flesta kända implantatsystemen, även zirconiaimplantat. Vill du ha hjälp med implantatkirurgi, visdomstandskirurgi eller övrig dentoalveolär kirurgi är du varmt välkommen med din remiss.

Endodonti

Vår specialisttandläkare i endodonti Anna Törner samt ST-tandläkare Anna Berg hjälper dig gärna med mer eller mindre komplicerade rotbehandlingar, smärtutredningar, svårbedömda värkar, infektioner, revisioner, apikalkirurgi, barnendodonti, trauman, mikroskopiering och narkostandvård. All rotbehandling och apikalkirurgi utförs under mikroskop för att säkerställa högsta möjliga kvalitet. Varmt välkommen att skicka din endodontiremiss till oss. Läs mer om vår endodontiverksamhet här.

Narkostandvård

Har du tandvårdsrädda patienter som önskar sin behandling utförd under narkos? Vi har jobbat med narkostandvård under många år och vårt team med narkosläkare, narkossköterska samt tandläkare tar emot remisser från andra tandläkare gällande narkostandvård.

Parodontologi

Jan Fornell är vår specialisttandläkare inom parodontologi och har mångårig erfarenhet inom området.
Varmt välkommen med din remiss inom parodontologi.

Cerec och materialkunskap

Vi undervisar och föreläser internationellt om Cerec och ger utbildningar i design och materialkunskap för både tandläkare och tandtekniker. Vill du veta mer? Hör gärna av dig.

VÅRA BEHANDLINGAR

Bene Tandvård - Modern teknik i vänliga händer