Om oss

Om oss

Vi är din boutique-tandläkare och vi gör allt för att du ska känna dig trygg och nöjd. Vi använder den senaste tekniken avseende avbildning och tillverkning av tänder, tredimensionell röntgen och laserbehandling i vårt eget labb. De vänliga händerna tillhör vår kunniga och trevliga personal.

Modern teknik

Vi är en modern tandvårdsklinik. Vi tillhandahåller avancerad tandkirurgi, tandvård under narkos, endodonti, tandreglering och estetisk tandvård. Vi fungerar även som remissinstans för andra tandläkare och vårdgivare. Vi har vårt eget tandtekniska laboratorium, Bene Dentallab, där vi bland annat tillverkar porslinskronor och broar, både till egna och andras patienter. Vi har gedigen erfarenhet av att behandla tandvårdsrädda och lägger ner ett stort engagemang i att skapa ett förtroendefullt förhållande mellan oss och patienten.

Patienten i centrum

På Bene Tandvård sätter vi alltid patienten i centrum och drivs av ambitionen att erbjuda alla våra kunder en god och omsorgsfull vård.

Kvalificerad tandvårdshjälp

Här på kliniken arbetar tandläkare, tandhygienister, tandsköterskor, tandtekniker och receptionister som alla brinner för sitt arbete. Tillsammans har vi en bred erfarenhet från olika specialområden, vilket gör att vi kan behandla dig med stor erfarenhet och omsorg. Vi arbetar systematiskt med att kvalitetssäkra samtliga behandlingar och är anslutna till Försäkringskassan.