Jobba hos oss

Jobba hos oss

Här på Östermalm hittar du boutique-tandläkaren Bene Tandvård. Vi är ett glatt team om drygt 20 anställda och vi värdesätter kvalitet och professionalism i allt vi gör. Våra mottagningar ligger på Artillerigatan och Kaptensgatan.

Vi söker fler tandhygienister

Vi växer och söker nu fler tandhygienister som vill jobba här på Bene. Vi tror att du är skicklig i din yrkesroll och möter patienterna på ett förtroendeingivande vis. Du är lyhörd, strukturerarad och prestigelös i ditt arbete. Vidare vill du fortsätta att utveckla din personliga och yrkesmässiga karriär.

Låter detta intressant? Då föreslår vi att du hör av dig till oss.

Berätta gärna lite kort om dig själv och bifoga CV:

Vi söker fler tandläkare

Vi växer och söker nu fler tandläkare som vill jobba här på Bene. Vi tror att du är en skicklig i din yrkesroll och möter patienterna på ett förtroendeingivande vis. Du är lyhörd, strukturerarad och prestigelös i ditt arbete. Vidare vill du fortsätta att utveckla din personliga och yrkesmässiga karriär.

Låter detta intressant? Då föreslår vi att du hör av dig till oss.

Berätta gärna lite kort om dig själv och bifoga CV:

Mer om oss

Boutique-tandläkaren Bene Tandvård är en modern tandvårdsklinik som tillhandahåller avancerad tandkirurgi, tandvård under narkos, endodonti, tandreglering och estetisk tandvård. Vi har två mottagningar och ett eget tandtekniskt laboratorium, Bene Dentallab, där vi bland annat tillverkar porslinskronor och broar, både till egna och andras patienter. Vår vision är ”personligare tandvård, oändliga möjligheter” och vi har stort fokus på att
skapa ett förtroendefullt förhållande mellan oss och varje patient vi möter.