Vi på Bene

Vi på Bene

Våra tandläkare

Patrik Mofors

Tandläkare

Mer om Patrik

Att alla patienter blir väl omhändertagna och får bästa möjliga hjälp i alla situationer – det är så jag tycker att personlig och omtänksam vård ska utövas. Tidigare har jag bland annat arbetat på en specialistklinik för tandlossningssjukdomar och vid käkkirurgiska kliniken på Karolinska Sjukhuset. Utöver min kliniska verksamhet undervisar jag andra kollegor och kliniker i implantatkirurgi och cad/cam-teknik.

Susanne Gille

Tandläkare

Mer om Susanne

Jag har varit verksam inom privat tandvård i drygt 30 år. En av fördelarna med mitt yrke är variation. Då varje patient är unik, varierar mina behandlingar stort mellan allmäntandvård till mer omfattande behandlingar inom estetik och kirurgi. Det är viktigt för mig som tandläkare att inte bara undersöka munnen. Tänder och kropp hör ihop, därför är information om din hälsa och mun grundläggande för min behandling.

Jacob von Heijne

Tandläkare

Mer om Jacob

Det mest spännande med mitt jobb är patientkontakten, det ger genuin glädje att kunna hjälpa människor. Kontakt tar tid, och här på Bene finns den tiden. Extra viktigt är att den första undersökningen får det fokus den förtjänar, att situationen inte blir stressig för någon. När en patient har blivit riktigt nöjd mår jag som bäst, i synnerhet om personen är tandvårdsrädd. Hos oss finns det goda förutsättningar för det.

Caroline Arnell

Tandläkare

Mer om Caroline

Ett besök i tandvården kan vara så olika för patienter. Alla bär på sina egna erfarenheter från tidigare besök. Jag lägger stor vikt vid att i varje möte med en ny patient, lyssna av och ta reda på hur just du som patient vill bli behandlad. Jag har varit verksam som tandläkare sedan 1998 och har tidigare arbetat både i landsting, i annan privat verksamhet och har även erfarenhet från IVO för tillsyn av tandvård.

Anna Törner

Specialisttandläkare Endodonti

Mer om Anna

Jag har min specialistexamen från Umeå Universitet och tidigare jobbat som specialisttandläkare inom endodonti på Sophiahemmet. Gamla och nya remittenter är varmt välkomna att skicka remisser avseende mer eller mindre komplicerade rotbehandlingar, smärtutredningar, revisioner, apikalkirurgi, barnendodonti, trauman, mikroskopiering och narkostandvård.

Anna Berg

Specialisttandläkare Endodonti

Mer om Anna

Jag har genomgått min specialistutbildning inom endodonti på Bene Tandvård, och har under många år jobbat som remissmottagare för endodontiska behandlingar. Jag har även jobbat som lärare på tandläkarhögskolan på Karolinska Institutet. Du som tandläkare är varmt välkommen att fortsättningsvis skicka remisser inom endodonti till mig.

Hanna Bergström

Tandläkare

Mer om Hanna

Efter min tandläkarexamen arbetade jag länge inom Folktandvården. Men efter ett par år började jag leta efter ett mer personligt sammanhang och hittade till slut Bene. Här bidrar jag dels med ett stort leende – dels med evidensbaserad tandvård. Hos mig kan du få hjälp inom tandvårdens alla olika områden och jag strävar alltid efter största möjliga lugn så att alla mina patienter, även den mest tandvårdsrädda, ska känna sig riktigt trygg.

Vanessa Megyessi

Tandläkare

Mer om Vanessa

Som tandläkare är jag alltid lyhörd och mitt främsta fokus är att skapa en trygg och avslappnad miljö för mina patienter. Innan jag började på Bene tillbringade jag flera givande år på Folktandvården. Jag erbjuder individanpassad tandvård inom alla områden för att bidra till en god munhälsa och ett fint leende.

Alexander Stridfält

Tandläkare

Mer om Alexander

Som tandläkare strävar jag alltid efter att skapa en trygg och avslappnad miljö för mina patienter. Med en lång erfarenhet inom tandvården är jag dedikerad till att erbjuda personlig och omfattande vård för att säkerställa optimal munhälsa och ett strålande leende.

Våra tandhygienister

Therése Hammarberg

Tandhygienist

Linda Wilén

Tandhygienist

Katrin Mete

Tandhygienist

Marzi Bessblad

Tandhygienist

Lena Sihlén

Tandhygienist

Terese Forslind

Tandhygienist

Julia Hyltenstam

Tandhygienist

Ena Harfman

Tandhygienist

Louise Nyman

Tandhygienist

Våra tandsköterskor

Caroline Roxenhag

Tandsköterska

Linn Ahlbom

Tandsköterska

Susanna Lundqvist

Tandsköterska

Mathilda Blumenthal

Tandsköterska

Våra tandtekniker

Caroline Pettersson

Ansvarig tekniska labbet

Våra administratörer

Linda Fagerroos

Verksamhetschef

Jeanette Slotthed

Receptionsansvarig

Ellie Jeppesen Stratigentas

Receptionist

Jenny Forsberg

Receptionist