Narkostandvård

Tandvård under narkos

Vi på Bene Tandvård har stor erfarenhet av att samarbeta med patienter som lider av tandläkarskräck. Det finns flera behandlingsvägar för dig som är rädd för tandläkaren. Utöver förståelse och tålamod finns ett spektrum av behandlingar från lugnande mediciner som tas inför behandlingen till full narkos, vilket innebär att du får sova medan tandläkaren arbetar. Om du vill kan vi förmedla kontakt med en terapeut eller psykolog. Målet är att hjälpa dig till en god munhälsa, men också att lindra din tandvårdsrädsla.

Träffa vårt narkosteam

Innan du får din behandling har du kontakt med vårt narkosteam, en narkosläkare med personal, som ansvarar för din narkos. Eftersom narkosmedlen har utvecklats mycket på senare år har behandling med narkos också blivit mer tillgänglig för fler patienter.

Smidigare med eget labb

Tack vare att vi har ett eget tandtekniskt laboratorium kan vi tillverka eventuella porslinskronor direkt under behandlingen. Det innebär att vi hinner göra mer på kortare tid och därmed minimerar antalet gånger du behöver bli sövd.

Kostnadsfri konsultation

Undrar du över något? Boka gärna en kostnadsfri konsultation så får du veta mer om hur vi arbetar med tandvårdsrädda patienter.Öppettider:

Måndag - torsdag: 7.00-19:00
Fredag: 7.00-15.30

Telefontider:
Måndag - torsdag: 7.30-19.00
Fredag: 7.30-15.00


Här finns vi

Bene Tandvård
Artillerigatan 16
114 51 Stockholm
Telefon: 08-611 65 60

info@benetandvard.se

Facebook
Facebook
INSTAGRAM