Kim Byagård

För mig som tandläkare är det viktigt att erbjuda alla patienter en kvalitativ och säker tandvård, individuellt utformad efter dina behov och förväntningar.

Jag har arbetat som privattandläkare i 25 år. Min första klinik låg på Artillerigatan och det är med glädje jag nu har återvänt hit och blivit en del av Bene Tandvårds team.

Under åren har jag jobbat mycket med tandvårdsrädda patienter. Därför är jag van vid att skapa och upprätthålla en trygg, långsiktig relation mellan mig och patienten. Så småningom kan de flesta tandvårdsrelaterade trauman, rädslor och blockeringar hanteras.

Beprövad erfarenhet bör kombineras med en nyfikenhet inför ny kunskap. I mer än 20 år har jag därför arrangerat odontologiska kurser inom olika områden kopplade till mitt yrke. Jag har även arbetat som lärare på tandläkarhögskolan.

Som tandläkare kan jag erbjuda behandlingar inom både allmän- och akuttandvård samt estetisk tandvård. Med ett väl upparbetat nätverk av specialister kan jag alltid garantera att du som patient får tillgång till den kompetens som krävs.

Jag hälsar alla patienter varmt välkomna.