Implantat

Om en eller flera tänder gått förlorade finns det goda möjligheter att få nya tänder genom behandling med implantat. Tekniken man använder för att göra tandimplantat är idag väl etablerad och vi på Bene Tandvård har hjälpt våra patienter till ett nytt leende sedan år 2000. För den som vill finns även möjlighet att göra helkeramiska implantat i zirkonium. Funderar du på om implantat skulle kunna vara något för dig, hör gärna av dig.

Vad är implantat och när behövs det?

Enkelt beskrivet innebär implantat att man tillverkar en ny tand som man fäster i munnen med hjälp av en skruv som man har satt fast i käkbenet. Det finns många lägen där implantat kan vara en bra lösning. Några exempel:

  • Om du av någon anledning har behövt ta bort en eller flera tänder
  • Om du saknar tandanlag
  • Om du har proteser och föredrar tänder som sitter fast

Välplanerade och säkra implantat

För att kunna tillverka en tand som passar perfekt i din mun scannar vi munhålan med hjälp av en kamera och tredimensionell röntgen. Vi kallar det en virtuell implantatplanering. Det ökar säkerheten i det kirurgiska ingreppet, och säkerhet är något vi alltid prioriterar. Den moderna tekniken gör också att vi kan informera dig som patient bättre om vad som ska hända, behandla med titthålskirurgi och att ta fram operationsguider när det behövs. Allt med målet att du ska må så bra som möjligt, och göra det under många år.

Remiss från andra tandläkare

Alla tandläkare kan inte vara experter på allt. Ofta får vi remisser från andra tandläkare när det gäller exempelvis implantat. Eftersom vi har en stor samlad erfarenhet av många implantatsystem och metoder, som tidig belastning och direktinstallation, ska vi naturligtvis använda den erfarenheten till att hjälpas åt för att du som patient ska få bästa möjliga vård.Öppettider:

Måndag - torsdag: 7.00-19:00
Fredag: 7.00-15.30

Telefontider:
Måndag - torsdag: 7.30-19.00
Fredag: 7.30-15.00


Här finns vi

Bene Tandvård
Artillerigatan 16
114 51 Stockholm
Telefon: 08-611 65 60

info@benetandvard.se

Facebook
Facebook
INSTAGRAM