TANDSTÖDDA BROAR

Fyll tandraden med en bro

Om du saknar en tand kan luckan i tandraden ersättas med en tandstödd bro. Då fäster man en konstgjord tand i de två intilliggande tänderna. Granntänderna förses med kronor och fungerar som stödtänder åt tanden som fyller luckan. Ett alternativ till bro kan vara implantat, läs mer om det här.

Boka tid

Eget labb ger hög kvalitet

Hos oss finns ett eget tandtekniskt laboratorium där vi tillverkar den tandstödda bron. Det gör att behandlingstiden blir mycket kortare än om man skickar iväg en avgjutning till ett labb på stan som gör bron. Ett eget labb ger oss också kontroll över materialen, att de är spårbara och av högsta kvalitet. Därför kan vi ge dig garanti på arbetet.

 

Skräddarsytt för dig

Det är viktigt att tändernas karaktär passar just dig. Till vår hjälp för att få bron att se naturlig ut, gör vi färgtagning och fotodokumentation. Informationen används sedan när vårt tandtekniska laboratorium ska färdigställa och färgsätta bron. Tack vare den nära kontakten mellan tandläkare och labb har vi ännu större möjligheter att få bron att smälta in i din tandrad.