Porslinsinlägg och tandkronor

Fyllningar och kronor av porslin

Oavsett om du har fått karies, behöver byta ut en hel tand eller vill förändra dina tänder på något sätt är det ofta bra att välja ett keramiskt alternativ, det vill säga porslin. Att laga en tand med keramik är ett biologiskt och hållbart alternativ till att laga med plast eller metall. Dessutom ger de keramiska lösningarna bäst resultat rent estetiskt. Det ser bättre ut, helt enkelt.

Ny tand efter ett besök

Vi har ett eget laboratorium där vi med hjälp av CAD/CAM-tekniken Cerec framställer lagningen eller porslinstanden medan du väntar. Det gör att du bara behöver göra ett besök hos oss istället för två, vilket är vanligast. Istället för att gå med provisoriska lagningar få du gå hem med ett leende.

Byta ut amalgam

Ett tag var det vanligt att byta ut sina gamla amalgamfyllningar, ett tag var det omdiskuterat. Som med det mesta i livet finns det olika sätt att se på saken. Om du vill byta ut dina metallagningar mot keramik hjälper vi dig gärna med det.

Två års garanti på tandporslin

Vårt helkeramiska material är starkare än det man brukar använda när man gör tandfyllningar av plastkomposit. Därför ger vi dig två års garanti på våra porslinsinlägg och kronor.Öppettider:

Måndag - torsdag: 7.00-19:00
Fredag: 7.00-15.30

Telefontider:
Måndag - torsdag: 7.30-19.00
Fredag: 7.30-15.00


Här finns vi

Bene Tandvård
Artillerigatan 16
114 51 Stockholm
Telefon: 08-611 65 60

info@benetandvard.se

Facebook
Facebook
INSTAGRAM