Om Bene tandvård

Vi brukar säga att vi arbetar med modern teknik i vänliga händer. Den moderna tekniken finns i allt från digital teknik avseende avbildning och tillverkning av tänder,  tredimensionell röntgen och laserbehandling till vårt eget labb. De vänliga händerna tillhör vår kunniga och vänliga personal.

Modern tandvård i vänliga händer

Bene Tandvård är en modern tandvårdsklinik. Bland annat kan vi erbjuda avancerad tandkirurgi, tandvård under narkos och det senaste inom estetisk tandvård. Vi fungerar även som remissinstans dit andra tandläkare kan skicka sina remisser. Hos oss finns också ett eget labb där vi exempelvis tillverkar porslinskronor och broar, både till egna och andras patienter. Vi har lång och gedigen erfarenhet av att behandla tandvårdsrädda och lägger ner ett stort engagemang i att skapa ett förtroendefullt förhållande mellan oss och patienten.

Kvalificerad tandvårdshjälp

Här på kliniken jobbar sju tandläkare, sex tandhygienister, fyra tandsköterskor, två tandtekniker och två receptionister som alla brinner för sitt arbete. Tillsammans har vi en bred erfarenhet från olika specialområden, vilket gör att vi sällan behöver remittera våra patienter någon annanstans. Vi arbetar systematiskt med att kvalitetssäkra samtliga behandlingar och är anslutna till Försäkringskassan.

Med patienten i centrum

På Bene Tandvård sätter vi alltid patienten i centrum och drivs av ambitionen att erbjuda alla våra kunder en god och omsorgsfull vård. Hör gärna av dig om du har funderingar eller frågor om tandvård och olika behandlingar.

Här finns vi

Bene Tandvård
Artillerigatan 16
114 53 Stockholm

08-6116560
info@benetandvard.se


Betalning

Betalning sker direkt efter ditt besök med betalkort eller mot faktura via Payzmart.
Vi har inte möjlighet att ta emot kontant betalning.Öppettider:

Måndag - torsdag: 7.00-19:00
Fredag: 7.00-15.30

Telefontider:
Måndag - torsdag: 7.30-19.00
Fredag: 7.30-15.00


Här finns vi

Bene Tandvård
Artillerigatan 16
114 51 Stockholm
Telefon: 08-611 65 60

info@benetandvard.se

Facebook
Facebook
INSTAGRAM