För tandvårdsrädda

Är du rädd för att gå till tandläkaren?

Har du dåliga erfarenheter av att gå till tandläkaren? Då har du kommit till rätt klinik. Vi på Bene Tandvård har lång erfarenhet av att behandla tandvårdsrädda och stor förståelse för vad det innebär att känna tandläkarskräck.

Var tionde har tandvårdsrädsla

Du är inte ensam om att vara rädd för att gå till tandläkaren. Var tionde svensk lider faktiskt av tandläkarskräck. Vi på Bene Tandvård har stor erfarenhet av att samarbeta med dig som lider av tandläkarskräck. Utöver förståelse och tålamod erbjuder vi dig allt från lugnande mediciner till full narkos, vilket innebär att du får sova medan vi tandläkaren arbetar.

Du bestämmer varje steg

Alla behandlingar genomförs helt på dina villkor. Säger du stopp, genom minsta vink, slutar vi omedelbart. Tillsammans pratar vi om vad du behöver för att våga eller orka fortsätta. Först när du är redo går vi vidare. Sakta men säkert bygger vi på så sätt upp en ömsesidig tillit som gör att vi kan guida dig genom behandlingen.

Skonsam laser och narkos

Det finns andra sätt än de traditionella att laga hål och åtgärda sådant som behöver ses över i munnen. Ett skonsamt sätt att behandla karies är till exempel att använda laser istället för den vanliga tandläkarborren. I vissa fall kan det vara motiverat att ge hela tandvårdsbehandling under narkos. Då gör vi det.

Kostnadsfri konsultation

Vill du börja med att prata om din tandvårdsrädsla? Hör av dig till oss och kom hit på en kostnadsfri konsultation så hjälper vi dig.Öppettider:

Måndag - torsdag: 7.00-19:00
Fredag: 7.00-15.30

Telefontider:
Måndag - torsdag: 7.30-19.00
Fredag: 7.30-15.00


Här finns vi

Bene Tandvård
Artillerigatan 16
114 51 Stockholm
Telefon: 08-611 65 60

info@benetandvard.se


Kontakta oss
Facebook
Facebook
INSTAGRAM