Remiss

Att hjälpas åt. När vi hjälper andras patienter vill vi gärna ha ett nära och öppet samarbete med våra tandläkarkollegor. Du som behandlare är alltid välkommen att närvara vid behandlingen i syfte att stimulera ditt intresse och öka din kunskap.

Implantat och dentoalveolär kirurgi

Vi på Bene Tandvård har mångårig erfarenhet inom dentoalveolär kirurgi och implantatbehandlingar med tillhörande digital planering. Vill du ha hjälp med implantatkirurgi eller visdomstandskirurgi är du varmt välkommen med din remiss.

Endodonti

Vår tandläkare Anna Berg är nischtandläkare och har stor erfarenhet inom endodonti. Anna arbetar med mikroskop, vilket ger hög kvalitet på behandlingarna. Du är välkommen att skicka din endodontiremiss till oss.

Parodontologi

Jan Fornell är vår specialisttandläkare inom parodontologi och har mångårig och gedigen erfarenhet inom området. Varmt välkommen med din remiss inom parodontologi.

Cerec och materialkunskap

Vi undervisar och föreläser internationellt om Cerec och ger utbildningar i design och materialkunskap för både tandläkare och tandtekniker. Vill du veta mer? Hör gärna av dig.

Välkommen med din remiss

Det går bra att kontakta kliniken direkt via telefon alternativt skicka en remiss direkt.Öppettider:

Måndag - torsdag: 7.00-19:00
Fredag: 7.00-15.30

Telefontider:
Måndag - torsdag: 7.30-19.00
Fredag: 7.30-15.00


Här finns vi

Bene Tandvård
Artillerigatan 16
114 51 Stockholm
Telefon: 08-611 65 60

info@benetandvard.se

Facebook
Facebook
INSTAGRAM